horoskop

Tvillingarna 21/5 - 21/6

Dagshoroskop - tisdag 2 september

Kärleken lever upp när du bemödar dig om att göra något speciellt för den du älskar. Det är de stora passionerade gesternas dag.

Veckohoroskop - vecka 36

I början av veckan är det romantiska tongångar för hela slanten. Du har nu ett ypperligt tillfälle att vinna en annans hjärta... ett väl valt ord här, en romantisk måltid där, och med lite uppfinningsrikedom utöver det behöver den Tvilling som är singel inte längre gå hem till en tom bostad. Du kan också få en riktigt fin tid socialt, t.ex. om du är med och arrangerar ett firande av något slag. Du kan åstadkomma mycket med din charm och din förmåga att vinna över andra. Kan du göra gemensam sak med goda vänner så att ni samlas kring ett kreativt projekt utnyttjar du veckans möjligheter maximalt. Har du barn kan ni hitta på mycket roligt tillsammans.

Månadshoroskop - september 2008

September ser ut att bli en mycket intressant månad för dig såväl kreativt som socialt, och det verkar som om du kommer att hamna i blickfånget där du kan få maximal utdelning av din charm och ditt skämtsamma lynne. Är du singel kan kärleken inte annat än komma din väg, om det är det du vill. Du kan också komma att spela en viktig roll i att föra samman andra människor. Det är en tid för bröllop.

Har du barn är detta en månad då du bör bemöda dig om att tillbringa så mycket tid som möjligt med dem. Kvalitetstid i all ära, men nu gäller också kvantitet. Ta alla tillfällen att göra roliga saker tillsammans. Det är också en bra månad att göra barn. När det kommer till kreativitet lär fantasin vara på topp, och med så många idéer finns det inte mycket du inte kan göra. Drömmar som rör konst, skrivande och musik har speciellt gynnsamma förutsättningar. Det viktigaste av allt är dock att tillbringa tid med människor du tycker om och som inspirerar dig.

Den 24:e september vänder din härskarplanet Merkurius retrograd, något som antyder att ett fokus på kreativitet, kärlek och barn kommer att dröja in i november månad. Saker du trodde kunde läggas till handlingarna visar sig vara svårlösta, men detta ger dig i gengäld tillfälle att ta nya grepp om händelseutvecklingen. Vid denna tid är du på ett stridslystet humör - du agiterar gärna för din sak, särskilt när kreativa idéer står på dagordningen. Det kan bli tuffa diskussioner, men du har orden i din makt.



http://www.spray.se/horoskop/stjarntecken.php?tecken=tvillingarna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0